10 reacties op ‘Huisartsenbezoekbingo

 1. Bingo! Grappig artikel, en erg herkenbaar. Ik kom zelf niet heel vaak bij de huisarts, maar moest er de laatste tijd wel wat vaker heen vanwege bijwerkingen en doorverwijzingen, en dan heb je vrij snel bingo te pakken 😉

  Like

  1. Gelukkig een lege bingokaarten bij mijn vorige bezoek aan de huisarts!
   Komt ook omdat het hier in Frankrijk iets anders werkt. 😉
   Maar verder is mijn huisarts echt een heel lief mens!

   Liked by 1 persoon

 2. Gelukkig kom ik er te weinig om een volle bingo kaart te halen. Het helpt wél dat ik wéét dat dit soort bingokaarten bestaan, ik beperkt de bezoeken dus zelfs meer dan men in mijn omgeving wenselijk acht;-)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.