10 gedachtes over “Huisartsenbezoekbingo

  1. Bingo! Grappig artikel, en erg herkenbaar. Ik kom zelf niet heel vaak bij de huisarts, maar moest er de laatste tijd wel wat vaker heen vanwege bijwerkingen en doorverwijzingen, en dan heb je vrij snel bingo te pakken 😉

    Like

  2. Gelukkig kom ik er te weinig om een volle bingo kaart te halen. Het helpt wél dat ik wéét dat dit soort bingokaarten bestaan, ik beperkt de bezoeken dus zelfs meer dan men in mijn omgeving wenselijk acht;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.