10 gedachten over “Huisartsenbezoekbingo

 1. Gelukkig kom ik heel weinig bij de huisarts. Vooral het eindeloze wachten en irritante andere mensen in de wachtkamer zijn elk bezoek wel van pas.

  Liefs,
  Marloes

  Geliked door 1 persoon

 2. Bingo! Grappig artikel, en erg herkenbaar. Ik kom zelf niet heel vaak bij de huisarts, maar moest er de laatste tijd wel wat vaker heen vanwege bijwerkingen en doorverwijzingen, en dan heb je vrij snel bingo te pakken 😉

  Like

  1. Gelukkig een lege bingokaarten bij mijn vorige bezoek aan de huisarts!
   Komt ook omdat het hier in Frankrijk iets anders werkt. 😉
   Maar verder is mijn huisarts echt een heel lief mens!

   Geliked door 1 persoon

 3. Gelukkig kom ik er te weinig om een volle bingo kaart te halen. Het helpt wél dat ik wéét dat dit soort bingokaarten bestaan, ik beperkt de bezoeken dus zelfs meer dan men in mijn omgeving wenselijk acht;-)

  Like

Reacties zijn gesloten.