Huishoudelijke mededeling

Vandaag verscheen de blog ‘Zo maak je mij boos’, maar in dit blogje doe ik nog even een aparte huishoudelijke mededeling.

Vaker boekenpraat

De zaterdagen zijn gereserveerd voor boekenpraat, maar ik lees veel meer boeken dan ik op de blog recenseer. Inmiddels staat voor de rest van het jaar een boekenblog ingepland op de zaterdag en wordt de periode tussen een boek lezen en het verschijnen van de recensie steeds langer.

Omdat ik toch wel graag meer boeken wil delen, zal ik vanaf deze week ook af en toe op dinsdag of donderdag een boekenblog plaatsen.

Boekenblogs zullen altijd herkenbaar zijn aan de titel die begint met ‘Boekenpraat’. Want ja, ik ken mensen die de boekenblogs graag overslaan;).

Oud en vertrouwd

Kort samengevat:

 • Op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt , zoals gebruikelijk, een blog over psychische gezondheid en allerlei andere alledaagse beslommeringen.
 • Op zaterdag verschijnt een boekenblog.
 • Af en toe verschijnt vanaf nu ook op dinsdag of donderdag een boekenblog.

13 reacties op ‘Huishoudelijke mededeling

  1. Ja, dat deed ik ook een poosje. Maar toen las ik dus Harry Potter en daar heb ik wel heel duidelijk een mening over. Of ik lees deel twee in een serie en dan doe ik die toch ook maar. Ach ja… Het houdt me van de straat hè😉

   Liked by 1 persoon

  1. En dat is natuurlijk prima, om ze over te slaan. Een deel van mijn familie is boekenhater, maar leest wel mijn blog. Die slaan de boekenblogs dus over en ik kon het niet laten om even te knipogen naar ze;).

   Like

   1. Ik las altijd graag maar kom er niet aan toe de laatste jaren, een boek zit je echt middenin en dat is niet handig met een zorg vragende man, het bloggen is makkelijker om er beetje bij te blijven , in een boek raak je dan echt de draad kwijt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.