Huishoudelijke mededeling

Vandaag verscheen de blog ‘Zo maak je mij boos’, maar in dit blogje doe ik nog even een aparte huishoudelijke mededeling.

Vaker boekenpraat

De zaterdagen zijn gereserveerd voor boekenpraat, maar ik lees veel meer boeken dan ik op de blog recenseer. Inmiddels staat voor de rest van het jaar een boekenblog ingepland op de zaterdag en wordt de periode tussen een boek lezen en het verschijnen van de recensie steeds langer.

Omdat ik toch wel graag meer boeken wil delen, zal ik vanaf deze week ook af en toe op dinsdag of donderdag een boekenblog plaatsen.

Boekenblogs zullen altijd herkenbaar zijn aan de titel die begint met ‘Boekenpraat’. Want ja, ik ken mensen die de boekenblogs graag overslaan;).

Oud en vertrouwd

Kort samengevat:

 • Op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt , zoals gebruikelijk, een blog over psychische gezondheid en allerlei andere alledaagse beslommeringen.
 • Op zaterdag verschijnt een boekenblog.
 • Af en toe verschijnt vanaf nu ook op dinsdag of donderdag een boekenblog.

13 gedachten over “Huishoudelijke mededeling

  1. Ja, dat was me al opgevallen;). Ik dus ook op zaterdag, maar ik lees te veel, dus dan maar af en toe wat extra.

   Like

 1. Mijn oplossing: niet alles wat ik lees krijgt een recensie. Alleen boeken waar ik een heel duidelijke mening over heb, krijgen nog een recensie.

  Like

  1. Ja, dat deed ik ook een poosje. Maar toen las ik dus Harry Potter en daar heb ik wel heel duidelijk een mening over. Of ik lees deel twee in een serie en dan doe ik die toch ook maar. Ach ja… Het houdt me van de straat hè😉

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind jouw boekrecensies heel fijn en heb aan de hand daarvan al diverse boeken gelezen! Dus blij mee!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat zie ik vanzelf hoor en is natuurlijk prima want het is jouw blog. Ik sla inderdaad boeken tips meestal over omdat ik zelf niet meer aan lezen toekom.

  Like

  1. En dat is natuurlijk prima, om ze over te slaan. Een deel van mijn familie is boekenhater, maar leest wel mijn blog. Die slaan de boekenblogs dus over en ik kon het niet laten om even te knipogen naar ze;).

   Like

   1. Ik las altijd graag maar kom er niet aan toe de laatste jaren, een boek zit je echt middenin en dat is niet handig met een zorg vragende man, het bloggen is makkelijker om er beetje bij te blijven , in een boek raak je dan echt de draad kwijt.

    Like

Reacties zijn gesloten.