Boekenpraat: Klein klein kleutertje (M.J. Arlidge)

Het verhaal

Inspecteur Helen Grace is op haar motor op weg naar het politiebureau als ze bijna omver wordt gereden. Een stukje verderop vindt ze het lichaam van een vrouw. De vrouw is overduidelijk vermoord.

Helen gaat direct aan het werk, maar tast in het duister. Waarom deze vrouw? Waarom nu? Wie heeft het gedaan?

Het duurt niet lang voor er nog een dode valt; nu in het winkelcentrum. Alles wijst erop dat het gaat om dezelfde moordenaar, maar waarom dan dit slachtoffer? Er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.

Helen start een race tegen de klok om erachter te komen wat hier aan de hand is en achter wie ze eigenlijk aan zit. Hoe kan ze ervoor zorgen dat er niet nog meer slachtoffers vallen?

Mijn mening

Wat moet ik nog zeggen? Dit is het zevende deel in de serie over inspecteur Helen Grace en opnieuw vond ik het een spannend boek en kon ik goed meeleven met de hoofdpersonen. Ik moet zeggen dat ik lang de verkeerde dader in gedachten had, ook al waren er voldoende aanwijzingen die richting de echte dader wezen. Weer een knap stukje werk dus van Arlidge.

Dit boek speelt zich voor het allergrootste deel af op één dag. Dat gaf dit boek weer eens een andere dimensie. Spannend, verrassend en ergens hartverscheurend verdrietig. Maar ja, ga het boek maar lezen om te ontdekken wat het dan zo verdrietig maakt, want ik zou te veel weggeven als ik dat zou beschrijven.

Ik ben zelf blij dat het achtste deel al op me ligt te wachten. Op naar meer avonturen met Helen.

Meer informatie over Klein klein kleutertje

Dit boek ook lezen?
Klik hier om ‘Klein klein kleutertje’ te bestellen bij bol.com.

Boekgegevens
Titel: Klein klein kleutertje
Auteur:
M.J. Arlidge
Uitgeverij:
Boekerij
Genre:
Thriller
Pagina’s:
348

Deze blog bevat een affiliate link. Als je via deze link iets koopt, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Uiteraard betaal je daar zelf niets extra voor.

5 gedachten over “Boekenpraat: Klein klein kleutertje (M.J. Arlidge)

  1. Is het aan te raden om op volgorde te lezen of kan ik willekeurig in de reeks beginnen? Klinkt namelijk echt als een boek voor mij!

    Like

Reacties zijn gesloten.