Het antwoord op alles!

Ken je die vragen die nogal lastig te beantwoorden zijn? Van die vragen waarop je het antwoord niet weet of misschien eigenlijk niet wilt weten. Ik heb de oplossing gevonden voor die vragen. Ik vond namelijk het antwoord op álles.

Zo kun je alle vragen beantwoorden

Zorg ervoor dat je een legpuzzel in huis hebt en begin eraan. Vervolgens kun je de eerstvolgende dagen/weken (of in mijn geval vaak maanden) op alles hetzelfde antwoorden:

“O, ja, nou, weet je wat het is? Er ligt een legpuzzel om aandacht te schreeuwen en die geef ik hem graag.”

De proef op de som

Let maar eens op, dit is echt op álles het antwoord.

 • Wat heb je vandaag gedaan?
 • Lees je nog steeds twee boeken per week?
 • Ben je nog veel met creatieve dingen bezig?
 • Blog je veel?
 • Je zou toch op tijd naar bed gaan?
 • Is die kast al schoon?
 • Heb je eigenlijk wel gegeten vanmorgen?
 • Verveel je je niet?
 • Je bent wat later dan ik had gedacht. Hoe komt dat?

Precies, ik zei het toch. Deze vragen kun je allemaal beantwoorden met: “O, ja, nou, weet je wat het is? Er ligt een legpuzzel om aandacht te schreeuwen en die geef ik hem graag.” Bovendien kan ik de rij nog eindeloos aanvullen.

Echt een tip.

Naar bed, naar bed…

Ik realiseerde me dit terwijl ik heerlijk zat te puzzelen. De situatie was zoals op de foto bovenaan deze blog. Bijna klaar. Het was al bedtijd geweest, maar mijn puzzel moest af. Opeens herinnerde ik me een gesprek dat ik een week eerder met de huisarts had:
Huisarts: “Lukt het om op tijd naar bed te gaan?”
Ik: “Altijd.”
Een week later lachte mijn puzzel me keihard uit: “Whahaha, BIJNA altijd.”

Resultaatgericht antwoord

Onze maatschappij is toch tegenwoordig resultaatgericht? Zie hier het resultaat als je tien dagen lang dit antwoord geeft en er ook af en toe een paar uur naar leeft. Snel aan een nieuwe puzzel beginnen, want anders moet ik straks weer ingewikkelde antwoorden geven op lastige vragen;).

15 gedachten over “Het antwoord op alles!

 1. Ik heb bewondering voor mensen die het geduld hebben te puzzelen en het graag doen, maar zelf kan ik er helaas niet van genieten. Mooie puzzel wel 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. De enige legpuzzels die ik graag doe zijn kleurpuzzels (ja, die bestaan) en de Jan van Haasteren-puzzels. Maar eigenlijk vind ik puzzelen op papier leuker…

  Like

   1. Nee, er bestaan echt kleurpuzzels! Afbeelding op puzzelstukjes. Je moet eerst de stukjes in elkaar passen en dan kun je de afbeelding kleuren. Daarna heb je een unieke puzzel.

    Like

 3. Ja natuurlijk alle vragen “stuk voor stuk” beantwoord. Je weet dat ik je helemaal begrijp, gewoon té druk om met andere te praten want je praat al zoveel tegen jezelf; “Oh… kijk nou. dit hele stuk moet dááraan vast, “en eh…. ; “jááá, weer een gaatje dicht”….. ! Wat een leuke kleurige puzzel ik kan de hyacinten hier bijna ruiken. Ik heb de laatste weer standaard een puzzel op de plank in de serre liggen… vraag me maar niet waarom…ach je wéét het antwoord;-)

  Like

  1. Ja, ik weet het antwoord. Ik heb er maar even geen liggen, want ik vond dat ik wat andere dingen moest doen…🙈 Maar ja, deze kreeg ik van de Sint. Die moest natuurlijk gelijk gelegd worden.

   Like

Reacties zijn gesloten.