4 reacties op ‘Tweede Pinksterdag 2020

  1. Waarschijnlijk een psalm, hoewel ik wel een aantal meekreeg bij de zondag kerkdiensten waarbij ik met m’n moeder mee moest ken ik deze niet. Hoewel pinksterbloemen in mijn idee altijd paars zijn gok ik er toch op dat dit een gele variant is;-)Het is té laat om je een fijn Pinksterweekend te wensen maar dat is vast toch wel goed gekomen.

    Like

    1. Vast geen pinksterbloem hoor, dit. Ik heb geen verstand van bloemen, behalve dan dat ik ze mooi vind;). En het is een lied, iets ‘moderner’ dan een Psalm:).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.