Hallo zomer!

Oh, mensen, het is officieel zomer. Ik houd zó van zomer! Van fluitende vogels, hele dagen buiten zijn, zonneschijn en af en toe een plensbui en stiekem ook van een (korte) hittegolf. Dus hallo zomer, heel erg hartelijk welkom!

De plaatjes van vandaag zijn van de lente, want ik houd ook vreselijk veel van de lente. De lente is namelijk het seizoen dat de belofte van de komende zomer in zich draagt. Juist daarom geniet ik dan extra. Het ís al zo fijn en het allerfijnste moet nog komen.

De lente van 2020 was wel heel speciaal. Het was er één van prachtig weer, maar ook van binnen blijven waar mogelijk. Dat deed ik, maar toch was ik elke dag minstens een half uur en vaak (meer dan) een uur buiten. Daar was het fijn en mooi.
Dag lente, ik hoop dat je volgend jaar weer net zo prachtig bent en dat we dan onbeperkt, zonder maatregelen, van je mogen genieten. En nogmaals: welkom zomer, doe je best!

12 reacties op ‘Hallo zomer!

 1. Voor mijn gevoel hebben we toch al heel lang zomer hoor. In tegenstelling tot jou hou ik er helemaal niet van. Ja tot nu toe dus wel maar ben bang voor de zomer, letterlijk. Die warmte van de afgelopen 2 jaar.
  Maar wat heerlijk voor jou dat je je erop verheugt. Ik hoop dat er vele mooie momenten voor jou komen. liefs

  Like

  1. Ja, het voelt nu al heel lang als zomer. Maar hoewel het vorig jaar een paar keer heel warm was, heb ik verder het idee dat we toen de zomer over hebben geslagen, dus ik ben helemaal blij.

   Like

 2. Ik hou van de lente het meest, dan de herfst, en de winter (in de besneeuwde bergen). De zomer in de stad hier is meestal te heet voor mij. Maar ook dan kunnen we de bergen in, waar het beter is. Zo’n lange gete zomer als vorig jaar, nee danke! In de zomer bloeit er ook minder!

  Like

  1. Bij hitte is het in de bergen inderdaad beter te doen. Ik kan er zelf gelukkig heel goed tegen. Tot er (als een hittegolf lang duurt) een moment komt dat ik er ineens helemaal klaar mee ben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.