Boekenpraat: Zie mij (Jennifer Hillier)

Het verhaal

Geo heeft veertien jaar lang geleefd met een enorm geheim. Haar beste vriendin Angela verdween van de ene op de andere dag en niemand wist wat er was gebeurd. Niemand, behalve Geo, maar zij zweeg.

Als het lichaam van Angela, veertien jaar na haar verdwijning, gevonden wordt, blijkt zij vermoord te zijn door een beruchte seriemoordenaar. Calvin, de moordenaar, was destijds de jeugdliefde van Geo. Hij was de dader, maar wat wist Geo van de moord op haar beste vriendin? Alle bewijsstukken wijzen in haar richting en dus belandt Geo in de gevangenis.

Na vijf jaar gevangenisstraf komt Geo weer vrij. Ze is echter niet verlost van al haar geheimen én ze is niet veilig. Calvin lijkt namelijk opnieuw toe te slaan en lijkt het nu voorzien te hebben op Geo. Terwijl Calvin haar steeds dichter op de hielen lijkt te zitten, worstelt Geo met haar eigen vragen en problemen.

Mijn mening

Geo en haar geheimen
Geo worstelt met diverse geheimen. Ze kent de moordenaar van haar vriendin, maar er is veel meer dat ze jaren heeft verzwegen. De diverse geheimen zorgen ervoor dat je als lezer erg nieuwsgierig wordt naar het leven van Geo. Op meesterlijke wijze slaagt Jennifer Hillier erin om je tot de laatste pagina van het boek nog te verrassen.

De jacht op een seriemoordenaar
In dit boek zijn twee verhaallijnen. Er is het verhaal van Geo en haar geheimen en het verhaal van rechercheur Kaiser die op zoek is naar seriemoordenaar Calvin. Een spannende zoektocht, waarbij je steeds meer voelt dat haast geboden is.

Conclusie
Een thriller waar ik niet veel meer over wil weggeven dan de tekst op de achterkant van het boek. Een echte pageturner: spannend, gruwelijk en verrassend tot de laatste bladzijde.

Meer informatie over Zie mij

Dit boek ook lezen?
Koop ‘Zie mij’ bij bol.com.

Boekgegevens
Titel: Zie mij
Auteur:
Jennifer Hillier
Uitgeverij:
A.W. Bruna Uitgevers
Genre:
Thriller
Pagina’s:
383

Deze blog bevat een affiliate link. Als je via deze link iets koopt, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Uiteraard betaal je daar zelf niets extra voor.

6 gedachten over “Boekenpraat: Zie mij (Jennifer Hillier)

  1. Ok, dan niets vor mij! Gruwelijk past niet in mijn interesse. Spannend is ok. Ik wil lief en repectvol voor anderen zijn, en hoop dat de boeken die ik lees dat grotendeels ook zijn. Gelukkig zijn er meer als genoeg boeken om te lezen. Lees ze!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.