15 gedachten over “Dag zomer…

 1. Hallo Herfst. Die kan ook mooi zijn, En minder heet. Dus voor mij is het geen probleem. Je kunt het toch niet veranderen. Hier is eigenlijk elke jaargetijde mooi. En anders moet je de bergen in gaan, daar is het dan weer totaal anders.

  Like

 2. Vandaag heb je nog een fijn (na)zomerdagje! En als we nou een beetje afwisselen, zeg maar af en toe grijs, een keer een stormpje en verder zon maar niet meer zo gloeiend heet, kun je er dan mee dealen? Lekker wandelen door het bos, kastanjes rapen en mooie bladeren kijken?

  Like

   1. Ja maar dat denk ik van hitte. Jij hebt hitte gehad deze zomer, dan mag ik wat grijze dagen en een stormpje in de herfst. Wil ik best de deal sluiten dat het in de winter zonnig en (heel) koud is (want heel koud = kans op Elfstedentocht en dat wil mijn vader zo graag).

    Like

 3. Nou de zomer was niet alleen maar prachtig, ik herinner me juli als best wel koud en nat. Eigenlijk hadden 2 x een(te) warme periode van 2 of drie weken.Maar al met al hadden we deze week toch nog een leuke toegift.

  Like

  1. Ja, klopt, begin juli was het niet zo best, maar ik had vorig jaar het idee dat we helemaal geen zomer hadden gehad en nu wel, dus ik ben blij!

   Like

 4. We hebben inderdaad een prachtige zomer gehad. Ik merk dat het nog even tot me moet doordringen dat het herfst is. Ik ga vandaag voor het eerst mijn koffie uit mijn herfstkopje drinken!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat was het prachtig. En ze begon al in maart, ondanks de lockdown ellende.

  Like

Reacties zijn gesloten.