Verhuisd op Twitter – Huishoudelijke blogmededeling

Whoeps… Mijn Twitter was onbereikbaar en dus ben ik daar verhuisd naar @Hoofdtaalblog.

Lange versie van het verhaal:
Vanmorgen verwijderde ik Twitter van mijn telefoon. Laten we het er maar op houden dat het vandaag niet mijn dag was. Onduidelijkheid, stomme regels, afspraken die niet doorgingen, dat soort dingen. En mijn hoofd was al overvol zonder dat allemaal. Ik moest rust. Weg van alle prikkels en vooral weg van alle tweets over dat stomme je-weet-wel-virus. De app weg dus. Dat was een goed idee. Maar…

Nadat ik de app had verwijderd, wilde ik toch nog even inloggen om mijn laatste tweet vast te zetten. Zo zou iedereen weten dat ik voorlopig was vertrokken. Gevalletje oeps! Er werd voor het inloggen een verificatiecode verstuurd naar een telefoonnummer dat ik niet meer gebruik. Natuurlijk was ik zo stom geweest om de andere code (voor dit soort ‘nood’) niet te bewaren.

Lang verhaal kort: mijn Twitter is onbereikbaar. Ik kan ‘m niet verwijderen en ik kan er geen berichtje plaatsen dat ik een Twitterverhuizing achter de rug heb.

Dan maar hier een verhuisbericht:
Wil je me (weer) volgen op Twitter? Dat kan via @Hoofdtaalblog onder de naam Naomi van Hoofdtaal.

Welkom! Veel mensen die ik volgde, ben ik ook weer gaan volgen. Heb ik jou per ongeluk overgeslagen? Niets persoonlijks. Ik ga je snel genoeg weer volgen waarschijnlijk.
En oja, het oude account is nog wél verbonden met de blog nu. Blogs komen dus op beide accounts nog online. Binnenkort zal ik de koppeling met het oude account verwijderen. Voor nu is het een mooie manier om via mijn blog toch een tweet te kunnen plaatsen dat ik verhuisd ben;).

2 gedachten over “Verhuisd op Twitter – Huishoudelijke blogmededeling

  1. Hahahaha! Dit soort dingen gebeurd mij ook helaas vaker dan eens… Inmiddels schrijf ik alles op, voor het geval dat…

    Like

Reacties zijn gesloten.