Polderplaatjes ~ November 2020

Een nieuwe categorie op Hoofdtaal: Polderplaatjes. Geen praatjes, maar plaatjes. De eerste boekenblog van de maand komt voortaan te vervallen en maakt plaats voor polderplaatjes. Deze keer nog met een praatje, maar vanaf volgende maand alleen met plaatjes.

Hoe deze categorie ontstond? Ik maak heel veel foto’s buiten. Ik had het er aan de telefoon met mijn huisarts over. “Laat eens wat zien,” zei hij. Hij bedoelde in de spreekkamer denk ik, maar bracht mij daarmee op het idee voor een nieuwe categorie op mijn blog.
Ik realiseerde me dat ik mijn telefoon overvol heb staan met foto’s van mijn dagelijkse rondjes buiten. Die deel ik graag, dus hoogste tijd om dat vanaf nu hier maandelijks te doen. Ik ben nogal slecht in een selectie maken van foto’s, dus het zijn er veel, ondanks dat dit al een selectie is. Wie weet leer ik op deze manier gelijk ooit nog eens kritischer selecteren.

Dit was november 2020 in de polder, in willekeurige volgorde:

26 gedachten over “Polderplaatjes ~ November 2020

 1. Prachtig Naomi! Schitterende omgeving, maar ook knap vastgelegd! Laat maar komen die polderplaatjes! 💕
  Groetjes
  Jantine

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn telefoon is er ook wel een beetje ‘op gekocht’ hoor. Ik heb in de winkel aangegeven dat ik mijn telefoon ook als camera gebruik. Dan kom je op een duurdere telefoon uit, maar tot nu toe heb ik daar nooit spijt van gehad.

   Like

 2. Heel mooi. En mooie composities. Een super idee om iets van je creativiteit te tonen. Loop je altijd dezelfde ronde?

  Like

  1. Ja, ik loop elke dag dezelfde ronde. En het leuke is dat het na acht jaar nog steeds leuk blijft. Elke dag anders;). Ik heb zelfs een jaar lang elke week op dezelfde plek een foto gemaakt. Dat is ook leuk om aan het eind van het jaar terug te zien.

   Like

 3. Geweldig echt mooi! en wat me opviel je hebt ze ook mooi geordend!!

  Like

  1. Dankjewel. Ik heb de collages gemaakt met de (gratis) app ‘InCollage’. Ben erg blij met die app, voor allerlei dingen.

   Like

  1. Ik ook, maar in de zomer moet je dan zo vroeg op pad, als je de zonsopgang wilt vastleggen. Nu is dat makkelijker;).

   Like

 4. Wow, prachtig! En dat met de smartphone. Welke heb je gekocht want ik ben ook bijna toe aan een nieuwe.

  Like

  1. Het is een Huawei, dacht type P10, maar pin me er niet op vast. Wel bijna drie jaar oud inmiddels, dus die zal inmiddels vast niet meer te krijgen zijn. Hiervoor had ik altijd Samsung en die foto’s waren ook prima. Iets helderder, vond ik.

   Like

 5. Wow, echt heel mooi!
  Ik weet dat werk je nog veel stress opleverd, maar zou je het niet een leuk idee zijn om meer te doen met het maken van foto’s? Ik vind ze er namelijk erg goed uitzien!

  Like

  1. Geen idee of ik er wat mee zou kunnen. Dit is simpel met een telefoon, want van camera’s heb ik geen verstand. Maar het zou wel een baan zijn waarbij ik zou kunnen genieten;).

   Like

Reacties zijn gesloten.