2020 in beelden ~ polderplaatjes

Deze week blik ik terug op 2020. Terugblikken op het nare wereldnieuws laat ik graag aan anderen over, zodat ik zelf de mooie dingen kan onthouden en bewaren. Later deze week vang ik 2020 in woorden, maar vandaag alleen in beelden. Ik gaf mezelf de onmogelijke opdracht om van elke maand vier polderplaatjes te kiezen en zo het jaar samen te vatten in beelden. De onmogelijke opdracht bleek toch mogelijk en zie hier het resultaat. Dit was 2020 in de beelden die ik wil vasthouden: zon, licht en vooral schoonheid.

15 gedachten over “2020 in beelden ~ polderplaatjes

 1. Wow, wat een prachtig jaaroverzicht! Echt genieten, zo mooi als je dit per maand bij elkaar hebt gezet. Een positieve terugblik.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel erg mooi. En heel sfeervol. Ik vind dat je het verschil van de jaargetijden niet zo extreem ziet. Volgens mij kun je dit fotograveren als een nieuwe hobby of uitdaging zien Super.

  Like

  1. Dat je het verschil niet extreem ziet, komt ook door de selectie die ik maakte. Ik houd gewoon niet van al dat grijs. December was voornamelijk grijs, maar zodra er zon of licht was, schoot ik extra veel plaatjes en tja…het zijn juist die plaatjes die dan door de selectie komen. Fotograferen is al jaren een hobby hoor. Maak al jaren een jaarboek en ik betrap mezelf er soms op dat ik ergens ben en denk: o, fotootje voor m’n album;).

   Like

Reacties zijn gesloten.