Polderplaatjes ~ Januari 2021

Januari had ongeveer alles wat een Nederlandse wintermaand kan hebben: kou, sneeuw, regen, grijze dagen, blauwe lucht en zon. Maar vooral: schoonheid. Natuurlijk was ik weer elke dag buiten om die schoonheid vast te leggen. Dit zijn de mooiste polderplaatjes van januari 2021.

15 gedachten over “Polderplaatjes ~ Januari 2021

 1. Stukjes winter leveren toch nog mooie plaatjes op en wie weet gebeurt er volgende week weer sneeuw..al zou hij eventjes langer mogen blijvenl iggen.

  Like

  1. Eigenlijk heb ik een hekel aan sneeuw. Ik was die dag al vroeg naar buiten gegaan, om de sneeuw voor te zijn. Maar ja, toen begon het te sneeuwen en kon ik het toch niet laten en moest ik het vastleggen, dus ben ik nog maar een keer gaan wandelen:).

   Like

 2. Hmm… Januari had wat mij betreft te weinig ijs. Ik wil een Elfstedentocht! (Vooral voor mijn vader, die wil heel graag een Elfstedentocht kijken).

  Like

  1. Maar dan kunnen we beter afspreken dat we dat voor volgend jaar of over twee jaar bewaren, want ze hebben al gezegd dat er dit jaar sowieso geen Elfstedentocht komt, vanwege jeweetwelwat… Dus dan kunnen we nu gewoon gelijk door naar de lente. Deal?

   Like

Reacties zijn gesloten.