Polderplaatjes ~ Februari 2021 (1)

De polderplaatjes van februari krijgen twee blogs. Ik maakte namelijk nogal veel foto’s, dus vandaag komen de foto’s van de eerste helft van februari vast online. Februari begon met de heerlijke belofte van lente in de lucht. Vogels floten, eenden kwaakten, de lucht was blauw… Ik genoot van iedere zonnestraal op mijn gezicht.

En toen was er sneeuw: grijze, deprimerende, duistere dagen. Later kwam de zon erbij en de zon op mijn gezicht maakte best veel goed, maar buiten werd het steeds drukker met mensen die normaal nooit een stap in de polder zetten. De plek waar ik tot rust kom, werd ineens (door de kou en al die mensen) de plek waar ik overprikkeld raakte. Ondanks dat sleepte ik mezelf wel elke dag naar buiten en dit zijn de polderplaatjes van de eerste helft van februari.

19 gedachten over “Polderplaatjes ~ Februari 2021 (1)

 1. Mooie foto’s! Heb je de polder ondertussen weer een beetje voor jezelf?

  Like

  1. Ja, heerlijk! Nu zijn ze alleen aan het werk op mijn vaste rondje, dus constant vrachtwagens, maar ik loop er maar gewoon omheen;).

   Like

 2. Super mooi! De polder heeft ook iets rustgevends. Wat mij opvalt, is dat je geen bebouwing in de verte ziet, zoals meestal in Nederland. Of kijk ik niet goed? Of zoek jij lang?

  Like

  1. Nee hoor, het klopt. Ik loop zeker vier kilometer zonder bebouwing om me heen. En ik loop altijd zo dat het grootste deel van mijn rondje mijn uitzicht geen huizen bevat. Als ik vijf minuten van huis ben, kan ik al foto’s maken zonder bebouwing.

   Like

 3. Ik vind sneeuw toch wel mooi hoor! En wat betreft die mensen: die zijn gewoon geïnfuensd door jouw mooie polderplaatjes.

  Like

  1. Op de één of andere manier ben ik gek op die ‘boerenhekken’. Zie ze al jaren terug op heel veel foto’s.

   Like

Reacties zijn gesloten.