Polderplaatjes ~ Februari 2021 (2)

Na de koude eerste helft van februari kregen we ineens een paar lentedagen cadeau. Mijn hoofd was chaos en elke zonnestraal op mijn gezicht was dan ook meer dan welkom. Ik was uren buiten om elke zonnestraal te kunnen voelen. Dit zijn de polderplaatjes van de tweede helft van februari. Er zit trouwens stiekem één ‘bosplaatje’ tussen, omdat ik een boswandeling op de Veluwe maakte.

Liever meer sneeuw om op terug te blikken? Kijk dan hier nog even naar de polderplaatjes van de eerste helft van februari.

15 gedachten over “Polderplaatjes ~ Februari 2021 (2)

 1. Mooie foto’s! Vooral de verzameling blauwe luchten en de bloemetjes. Welkom lente!

  Like

 2. Super mooie fotos weer. Bij ons bloeit nog niets. Behalve dan krokussen & co in de tuinen. Maar hier duur de lente meestal vrij kort, en nu is het nog te koud jn de nacht.

  Like

  1. Ik moet eerlijk toegeven dat die foto’s van de bloemetjes bijna allemaal afgelopen zondag, op de laatste dag van februari, zijn gemaakt;).

   Like

 3. Mooie foto’s. Nu de zon zich al wat meer laat zien heb ik toch ook wel meer zin in nieuwe dingen en om dingen te doen

  Geliked door 1 persoon

 4. Vind het mooie foto’s !! Zelf ben ik nu ook bijna iedere dag buiten aan de wandel of op de fiets. Mooi om te zien dat de mensen weer een vrolijke blik bezitten. We waren eraan toe .

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.