Polderplaatjes ~ April 2021

Het mooiste van april vind ik de gele bermen. Dit jaar waren ze wat later geel dan ik de afgelopen jaren gewend was en er was zelfs sneeuw. Nee, van die sneeuw werd ik niet blij, maar april was weer zó mooi! Ik selecteerde de mooiste polderplaatjes om nog even na te kunnen genieten.

10 gedachten over “Polderplaatjes ~ April 2021

 1. Sommige van je foto’s zijn goed genoeg voor een fotobank! (je weet wel, die sites waar je foto’s vanaf kunt halen, al dan niet tegen betaling, om ze op je site te gebruiken)

  Geliked door 1 persoon

  1. Een aantal van mijn foto’s worden sinds kort door een ‘bedrijf’ gebruikt op hun website en ik vind het een hele eer. Die website heeft nu ineens tig views meer, want ik ga elke keer even kijken, gewoon omdat ik het zo tof vind:).

   Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig deze polderplaatjes. Ik vind zelf het fluitekruid in mei/juni het mooist, maar het geel stemt wel vrolijk.

  Like

  1. Mei vind ik vaak ook nóg mooier dan april. Nu zal dat zeker zo zijn, omdat alles in april dit jaar niet zo uitbundig tot bloei kwam nog.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.