Polderplaatjes ~ Mei 2021

Mei was een pittige maand voor me. De nachten waren gevuld met nachtmerries (en daardoor sliep/slaap ik veel te weinig) en dat maakt(e) ook de dagen zwaar. Stiekem kwam alle regen me dus wel goed uit. Dan was er namelijk niemand buiten en kon ik in mijn eentje, veilig verstopt onder een paraplu, de polder in. De nachtmerries zijn helaas niet over, maar de regen is wel verdwenen. Toch wel fijn, want ik houd zo van de zon!
Nu de dagen pittig zijn, doe ik rustig aan. Ik doe wat écht moet en verder vooral waar ik zin in heb. En natuurlijk ben ik elke dag twee keer buiten, want naar buiten is altijd een goed idee. Kijk mee naar de mooiste polderplaatjes van mei 2021. Ik heb echt een selectie gemaakt hoor, maar inmiddels is geloof ik wel algemeen bekend dat ik niet kan selecteren. Van de zestig gemaakte polderplaatjes kwamen er weer heel veel door de selectie;).

16 gedachten over “Polderplaatjes ~ Mei 2021

 1. Ze zijn weer heel mooi! En sterkte met die nachtmerries, misschien is het een fase van verwerking en gaat het daarmee juist over…. maar slecht slapen is ook niet alles.

  Like

 2. Ondanks dat het een pittige maand voor je was, zijn je foto’s weer erg mooi geworden. Welk toestel gebruik jij?

  Like

  1. Ik ben Naomi niet, maar ik weet toevallig dat ze vooral met haar telefoon fotografeert en filmt. Wat voor telefoon? Geen idee.

   Like

  2. Ik maak alle foto’s met mijn telefoon. Het is een Huawei (type durf ik niet helemaal zeker te zeggen P10 óf P20 Pro) van inmiddels drie jaar oud. Alle foto’s op de automatische stand.

   Like

 3. Wat een mooie foto’s! Dat ei sprong er even uit bij mij ineens even iets anders..!
  Sterkte!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat vervelend dat je zo slecht slaapt.
  Gelukkig trek je er nog vaak op uit want dat is toch belangrijk nietwaar? Je maakte geweldige foto’s!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.