Dienstmededeling / persoonlijke update

Lieve medebloggers (en andere lezers),

Een korte persoonlijke update en een dienstmededeling.

Het lukt me even niet om te reageren op jullie blogs. Zoals je weet, heb ik altijd een enorme blogvoorraad. Mijn eigen blogs komen dus online alsof er niets aan de hand is, maar er is wel iets aan de hand.

Slechte nachten vol nachtmerries putten me eerst psychisch uit en inmiddels geeft mijn lichaam het ook een beetje op. Tel daarbij een hoop onzekerheid en ‘stomheid’ op van een intake bij een nieuwe ggz-instelling (waarover later meer: moet nog even bezinken en meer over duidelijk worden) en het lijkt me duidelijk. Gelukkig ben ik niet somber of depressief en ik kan genieten van elke zonnestraal, maar ik ben wel gewoon op, psychisch en (daardoor ook) lichamelijk.
Wat ik nodig heb, is rust. Ik probeer het te pakken, maar blijk er nogal slecht in te zijn.

Schrijven doe ik nog, want dat is (juist nu!) fijn. Mijn eigen blogs blijven dus verschijnen. Maar… het lukt me even niet om te reageren bij jullie. Dat voelt gek, want lezen is gezellig, maar het kost ook energie en energie is er niet. Ik kom z.s.m. weer bij je kijken, maar voor nu pak ik rust. Mocht je me missen, ben je dus niet uit mijn reader verdwenen, maar wel even uit mijn schema. En ik? Ik ben buiten, in het zonnetje óf ik kleur óf ik lees óf ik slaap nachtmerrie óf ik maak me toch weer drukker dan nodig is;)

Tot snel! En hier blijft er dus nog gewoon van alles te lezen, waaronder binnenkort meer uitleg over hoe ik in deze staat terecht ben gekomen.

Liefs,

Naomi

P.S: Voor hen die de neiging hebben zich zorgen te maken naar aanleiding van zo’n bericht: dat hoeft niet. Dit speelt al weken en ik heb de juiste hulp. Alleen die mensen kunnen van alles voor je doen, maar rust pakken schijn je toch echt zelf te moeten doen. Tssss;).

20 gedachten over “Dienstmededeling / persoonlijke update

 1. Lastig he, rust nemen, ik worstel er zelf ook nog wat mee. Maar vooral doen wat nu voor jou het beste is.
  En dan heb je nog heel veel fijn leesvoer om naar uit te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel veel sterkte met het rust nemen en luisteren naar je eigen lichaam, ook als dat niet doet wat jij graag zou willen. Ik persoonlijk ben blij dat je blijft bloggen, maar je bent tot niets verplicht, niet qua blogs en niet qua reacties. Dus neem de tijd en probeer van de zomer te genieten, buiten zittend of wandelend door je polder. Ik wens je heel veel kracht! Succes!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja en vooral geestelijk rust is heel lastig, kon je maar een pondje of drie bij de Jumbo kopen, of bij Appie. Maar ja, zoals je zegt, daar moet je zelf een voorraadje van aanleggen. Oke, ik ga me dan geen zorgen maken en hoop gewoon dat nog ergens in een hoekje een zakje vergeten geestelijke rust kunt vinden.

  Like

  1. Ben net om acht uur bij de Appie geweest. Ik dacht: wie weet, als ik vroeg ben, maar nee hoor, niks te vinden;).

   Like

 4. Er is maar één ding belangrijk wat dat betreft en dat ben jezelf. Pas goed op jezelf (dat lijk je al te doen zie ik) en we zien je wel weer verschijnen. Hopelijk voel je je snel weer fijnerder.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.