Polderplaatjes ~ Juli 2021

In mijn beleving zouden er vooral polderplaatjes met grijze, saaie luchten zijn in deze polderplaatjesblog. Misschien komt die gedachte door de afwezigheid van de zomer de laatste dagen. Bij het bekijken en selecteren (ja, heus, ik maakte weer een selectie, maar er bleven er gewoon weer heel veel over) bleek het wel mee te vallen met dat grijs en saai. En hoewel ik de échte zomer heel erg mis, levert deze Hollandse, koude, natte zomer wél heel erg mooie plaatjes op. Dit is de verzamelde polderpracht van juli 2021.

15 gedachten over “Polderplaatjes ~ Juli 2021

 1. Ik moest laatst nog aan je denken inderdaad, omdat ik heb gelezen dat je geniet van tropisch warme dagen. Ik zat me juist te verkneukelen dat het dit jaar zo meevalt met de hitte, maar bedacht me dat het voor jou waarschijnlijk juist niet zo leuk is…

  Like

  1. Ik dacht dus gisteren: alle mensen die van herfst houden, komen dit jaar goed aan hun trekken. En die mogen dus ook niet klagen;).

   Like

   1. Ik klaag niet! Ik vind het prima! Al heb ik wel medelijden met de mensen in Limburg en alle andere plekken die overstroomd zijn. Dat vond ik ook wat overdreven veel water, vooral voor hen.

    Like

 2. Je foto’s zijn ècht Hollands en ja we missen het blauw (hoewel die ene, met die grote witte wolk….)
  Zelf geniet ik van de wolkenluchten.

  Like

  1. Ik vind het qua beelden stiekem mooier, deze luchten enzo, maar qua gevoel heb ik liever warmte.

   Like

 3. Weinig mooie blauwe luchten. Ik ben tevreden met deze lauwe zomer, maar vind het voor jou erg jammer. Dus misschien komt er nog een mooie augustus en september.

  Like

  1. Nou, weet je wat het met de koe was? Daar had ik alleen een filmpje van. En toen ik eenmaal redding had geregeld, waren er ook andere mensen gearriveerd en toen durfde ik niet meer als een ramptoerist ook nog een foto te maken. Je snapt natuurlijk dat ik toen ter plekke al (ja, ik moet me schamen;)) een beetje baalde dat die koe geen plek tussen de polderplaatjes zou krijgen…

   Like

Reacties zijn gesloten.