Polderplaatjes ~ September 2021 (2)

De polderplaatjes van de eerste helft van september kwamen al eerder online. Vandaag is het tijd voor deel twee.
Mede dankzij mijn biologische wekker die vroeg afging, kon ik de mooiste momenten vastleggen. Fiets en wandel dus weer met me mee door de polder die zich de afgelopen weken van zijn beste kant liet zien.

16 gedachten over “Polderplaatjes ~ September 2021 (2)

 1. Ik zou toch echt eens gaan kijken of je niet wat foto’s kunt uploaden bij Pexels of Pixaby hoor. Wie weet levert het genoeg op voor een kopje thee of een ijsje!

  Like

 2. Prachtige Polderplaatjes.
  Prachtige Pictures.
  Perfecte Photo’s.
  Ik speel maar wat met de ‘P’
  Plezierige Post.

  Like

  1. Haha, zo heb ik dus vorig jaar, toen ik deze rubriek in het leven riep, ook een avond gezeten. Had ik iets heel leuks en toen kwam ik erachter dat het al bestond, maar dan als iets vunzigs. Weet al niet meer wat het was. Dus toen ben ik toch maar weer op zoek gegaan naar iets anders en bij de polderplaatjes uitgekomen:). Plezierige Post vind ik een leuke. Maken we er plezierige polderpost van.

   Like

Reacties zijn gesloten.