Polderplaatjes ~ Oktober 2021 (2)

Oktober, voor mij toch wel de herfstigste herfstmaand, is om. Tijd voor de polderplaatjes van de tweede helft van oktober. Je kunt de foto’s groter zien door erop te klikken.

Regelmatig ging mijn biologische wekker vroeg en was ik ook vroeg buiten. Dat leverde prachtige wandelingen op. Het was alleen jammer dat de schoonheid zich niet liet pakken zoals het was, maar ik deed in ieder geval een poging.
De start van de dag…

Als de dag dan eenmaal was begonnen, liet de herfst zich diverse keren in volle glorie zien. Dat was soms heel mooi, maar soms zag herfst in volle glorie er ook gewoon uit als een uur lang een paraplu zien tijdens mijn wandeling;).

Mijn zoektocht naar kleur, in de strijd tegen een herfstdip, werd steeds lastiger. Zelfs op de plek waar ik altijd nog kleur kon vinden, waren nu de bermen gemaaid en dus moest ik diep bukken voor hier en daar wat wit. Madeliefjes zijn overigens mijn hoop in winterdipdagen. Madeliefjes zijn er namelijk altijd. Je moet er alleen in de herfst en de winter wat beter naar zoeken dan in de lente en de zomer.

Op sommige dagen was het grijs. Dan keek ik maar weer eens verlangend naar de app die op mijn telefoon dapper aftelt. Nog 139 dagen tot de lente…

Tot slot waren er de cadeaudagen. Dagen met een stralende zon en een blauwe lucht. Dagen waarop ik niet wist hoe snel ik naar buiten moest om ervoor te zorgen dat ik wat licht en zon op kon snuiven.

9 gedachten over “Polderplaatjes ~ Oktober 2021 (2)

    1. Grappig, want dat was voor mij dus een ‘tegenvaller’. Het was zó mooi in het echt en het wilde er maar niet op zoals het precies was;).

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.