Polderplaatjes ~ November 2021 (2)

Fiets en wandel vandaag -aan de hand van de polderplaatjes- weer gezellig met me mee door de tweede helft van november. Wat moet ik zeggen over deze weken? Het was iets te vaak grijs naar mijn zin. Hoewel ik de regen prima vond, want op zulke dagen was de polder helemaal van mij alleen en kon ik lekker ‘onderduiken’ onder mijn paraplu.

Ineens was het koud. De kou bracht blauwe lucht en een mooi laagje ijs op het groen mee.

Toen ik tijdens één van mijn fietstochtjes paddenstoelen zag staan, zette ik mijn fiets aan de kant en dook ik op mijn hurken in het vochtige gras. Om foto’s te maken mensen. Niet voor andere dingen;).

Mijn zomerhartje ging sneller kloppen zodra het getrakteerd werd op blauw. Heel erg mooi blauw en heel mooi licht.

Natuurlijk waren er ook dagen met wolken. Die zijn toch net wat mooier dan grijze, eentonige dagen.

Tot slot vond ik héél veel kleur. Ik maakte een selectie, maar ik verzamel kleur in de winter zo graag dat ik toch nog negen foto’s overhield voor deze blog. Want weet je wat het is? Kleur heeft de belofte van lente in zich en ik houd nu eenmaal van de lente en inmiddels tel ik alweer openbaar af. Nog 109 dagen en dan is het zover! Tot die tijd hebben we gelukkig de foto’s van kleur in de herfst nog;).

9 gedachten over “Polderplaatjes ~ November 2021 (2)

  1. Je bent heel goed bezig! De diversiteit aan onderwerpen, plaatsing in de foto echt een fijne serie. En je weet bloemen te vinden, super!

    Like

  2. Wat een prachtige foto’s! En zo veel variatie ook in één maand, een halve eigenlijk, met herfstige taferelen, bijna zomers aandoende bloemen, en ook een winterse sfeer.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.