2021 in 24 polderplaatjes

Elke dag was ik buiten dit jaar. Ik liep ruim 1500 km en fietste bijna 6000 km. Het was soms ijskoud, vaak nat en heel soms bloedheet, maar naar buiten kun je gelukkig altijd. Mijn telefoon ging altijd met me mee (want je weet wel, straks kom ik een enge vent tegen of zo…) en ik maakte vrijwel dagelijks polderplaatjes. Dit jaar nam ik ook mijn camera weer in gebruik en schoot ik de polderplaatjes niet alleen als ‘bijkomstigheid’, maar maakte ik er echt een hobby van.

Aan het eind van de maand verzamelde ik de polderplaatjes in mijn fotoalbum én ik koos elke maand twee ‘foto’s van de maand’ en bewaarde die in een apart mapje. Want, het is inmiddels traditie, op de laatste pagina van mijn fotoalbum komen twee collages. De 24 mooiste polderplaatjes van 2021. Een collage met details en een collage van de prachtige vergezichten. Dit zijn ze.
Ik geef toe dat ik heb gebaald van de zomer van 2021, want ik had het gevoel dat het niet écht zomer was, maar als ik dit zo zie, kan ik alleen maar denken: wat was de polder ook dit jaar weer prachtig!

Op naar nog veel meer polderplaatjes, wandelingen en fietstochtjes. De categorie Polderplaatjes blijft, want ik vind het heerlijk om al het moois te delen. Begin januari komen de foto’s van december online. Daarna ga ik experimenteren met het wekelijks online zetten van de polderplaatjes. In ieder geval in januari wil ik het zo gaan doen en dan kijk ik even of dat bevalt en of ik het zo blijf doen. Het creëert gelijk een mogelijkheid om eventueel in een enkele zin iets te zeggen over de week. Vind ik gezellig.

7 gedachten over “2021 in 24 polderplaatjes

Reacties zijn gesloten.