Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 7

De afgelopen week vond ik niet zo heel erg fotogeniek. Het was grijs en het regende veel en wacht, er was ook nog iets met Dudley en Eunice die aan kwamen waaien.

Misschien ligt het gebrek aan mooie foto’s niet alleen aan Dudley en Eunice, maar ook een beetje aan mij. Ik was deze week namelijk vooral van de daadjes en de plaatjes schoten er daardoor wat bij in. Mijn rondjes waren vaak gehaast. Ik had (te) veel afspraken deze week en dus wandelde en fietste ik voor die tijd dan snel de polder rond. Tja, dan komt er net wat minder van om me heen kijken, genieten en foto’s maken.

Niet van elke dag zijn de snel geschoten plaatjes het delen waard, maar deze blog is toch een redelijk adequate weergave van de week geworden. Zaterdag die prachtige blauwe lucht; dinsdag voor de buien ook wat zon, maar verder vooral veel dreigende luchten, buien en grijs.

Vandaag ook een klein applausje voor mijn fiets. Die trotseerde deze week de wind voor me en hield dapper stand! Ik ben nog steeds zo blij dat ik, ondanks al mijn eerdere bezwaren, toch een elektrische fiets aanschafte. Nu fietste ik donderdagmiddag dwars door Dudley heen lekker naar de bieb 8 km verderop. Dat had ik op een gewone fiets nooit gedaan.

10 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 7

 1. Ook ik vind die foto met het fietsstuur op dat dijkje met de knotwilgen super. Ook hier was het vooral heel wisselend weer. En weinig blauwe lucht. Dus is het wachten op een nieuwe week met nieuwe kansen op mooi weer. En je hebt helemaal gelijk, je moet een bepaalde rust in je hoofd hebben om de mooie objecten te kunnen zien voor de foto’s, daar ontbreekt het mij ook vaak aan.

  Like

  1. Klopt. Als je haast hebt, loop je toch op één of andere manier zonder bewust rond te kijken.

   Like

 2. Herkenbaar, ook ik heb minder gefotografeerd deze maand, want alsmaar grauwe en grijze luchten zien en fotograferen is toch minder leuk dan blauwe luchten (daar krijg ik nooit genoeg van ;-)). Maar als die blauwe lucht zich dan liet zien was het wel extra genieten vond ik.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.