Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 13

De hele week hoopte ik dat het een grap zou zijn: sneeuw op 1 april. Natuurlijk weet ik dat het kán en dat het vaker gebeurt, want april doet wat ie wil en ik ken ook de witte hoed van aprilletje zoet, maar ik wilde het niet weten. Ik steek wat dat betreft graag mijn kop in het zand. Nog altijd beter (en stukken minder koud!) dan in de sneeuw, moet je maar denken. Het was helaas geen grap, maar de bitter(koud)e waarheid. Dus laten we maar bij het eind van de week beginnen deze keer. Hier zijn, voor de liefhebbers, de sneeuwfoto’s.

Zo, alle kerstkaarten weer gemaakt? Dan kunnen we door naar het begin van de week, toen er nog zon en blauwe lucht was.

Persoonlijk zie ik dat toch echt liever dan sneeuw. Ik maakte me zelfs een beetje zorgen over al het geel dat ik eerder deze week had gezien. Dat gaat die sneeuw toch wel overleven hè? En anders hebben we gelukkig de foto’s nog;).

We knallen eruit met een heleboel kleur, voorjaar en bloemen. Want ja, dat zie ik nu eenmaal liever dan sneeuw.

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 13

 1. Prachtige polderplaatjes weer! Ik wilde er ook niet aan hoor de hele week, dat het op 1 april zou gaan sneeuwen. Maar de natuur haalde die grap toch echt met ons uit. 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Nee echt geen grapje hoor, hier in de wijk lag niet veel, maar in het bos was het een sprookje, zo mooi (zag ik op de foto’s van mijn zus)
  Jouw polderplaatjes zijn weer geweldig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Nou voor een flink pak sneeuw mag je me wakker maken, maar dit laagje poedersuiker stelde niet veel voor.
  Dan toch maar die mooie blauwe luchten.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.