Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 14

Het begon vorige week zaterdag allemaal best veelbelovend voor deze polderplaatjesblog. Een mooie blauwe lucht met witte wolken. Kijk, ziet er prima uit:

’s Avonds wist ik niet zeker of ik nog een rondje wilde fietsen, maar toen ik vanuit huis de kleuren in de lucht zag, sprong ik toch snel op mijn fiets. Dat moest ik buiten zien.

Verder was het deze week toch vooral veel uitzicht op mijn paraplu. Al die regen was natuurlijk ideaal voor de rust in de polder, maar qua polderplaatjes was het niet zo’n succes. Mijn paraplu hield stand, maar om het ding in het gareel te houden, moest ik toch behoorlijk mijn armspieren trainen. Tja, dan komen er weinig foto’s.

Ik deed nog wel, op dagen dat het droog was, pogingen om wat geel op de foto te krijgen. In het grote geheel lukte dat wel, maar voor een close-up waaide het toch echt steeds te hard. Leuk dus, die pogingen, maar helemaal scherp werd het niet. En dus verdwenen de meeste foto’s gelijk in de digitale prullenbak.

Ach ja, mijn plantenbakken op het dakterras zijn deze week weer van genoeg water voorzien en de windmachine heeft zijn pleziertje ook wel weer gehad. Voor tussendoor niet zo erg, maar ik ben toch blij dat er voor volgende week beloofd is dat het weer lente wordt!

5 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 14

Reacties zijn gesloten.