Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 15

Mijn polderplaatjesverzameling voor een nieuw overzicht begint altijd op zaterdag. Toen was het allemaal nog wat grijs buiten. En ik geef toe: ik maakte meer grijze plaatjes deze week. Die zijn wel mooi, maar gelukkig overduidelijk in de minderheid.

Verder was het vooral héél veel blauw. Maandag was er een beetje blauw, een beetje geel, een beetje zon en een beetje wind. Daardoor werd de foto een beetje onscherp, maar ik ben toch fan van die foto, dus krijgt hij een plekje in het weekoverzicht.

Deze week legde ik vooral veel ‘klein moois’ vast dat ik in de berm vond. Dit is qua polderplaatjes (oké en niet alleen qua polderplaatjes;)) toch echt mijn favoriete seizoen. Wat was het deze week lente. In volle glorie. Ik liep mijn eerste korte-mouwen-rondje en kwam regelmatig thuis met veel te veel gemaakte foto’s. Of nee, je kunt nooit te veel foto’s maken. Je moet dan alleen meer moeite doen met selecteren. Laat ik daar nou niet heel goed in zijn… Dus zie hier: een selectie, maar toch nog lekker veel in de berm gevonden ‘klein moois’.

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 15

    1. Hier en daar zie ik wel bloesems, maar dat is dan in tuinen en dan durf ik geen foto’s te maken…

      Like

  1. Ik loop niet snel de tuin van iemand in maar vanaf de stoep omhoog kan je best bloesem fotograferen. Komt iemand buiten gewoon meteen een compliment maken over de mooi boom;)

    Like

Reacties zijn gesloten.