7 gedachten over “Pasen 2022

 1. Hoi Naomi, hier ben ik nog weer eventjes. Ik ben het boek Winteren van Katherine May aan het lezen, en ik moest aan jou denken bij deze passage:

  ‘Ik leun tegen de zeewering om op adem te komen en zie hoe de geelgekuifde golven breken op het strand. Op dat moment krijg ik een bericht van een collega en bij het zien van haar naam schiet ik in paniek. Heeft iemand me hier gezien? Kan ik het verantwoorden dat ik een wandeling maak als iedereen zich een slag in de rondte werkt om mijn werk op te vangen? Ik bedenk hoe ik zal uitleggen dat elke stap nog pijn doet, dat ik moet aansterken.’

  Ik meen me te herinneren dat jij hier soms ook mee worstelt. Het gevoel je te moeten verantwoorden en uit te leggen dat het echt nog niet gaat.

  Ik wilde het even met je delen : )

  Herkenning kan soms zo fijn zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.