Koningsdag 2022

Om allerlei redenen houd ik van Koningsdag. Ik denk wel het meest omdat ik dan een ochtend kan genieten van wat koninklijke gezichten op de buis, maar er is meer.

Rond Koningsdag zien de bermen er namelijk altijd prachtig uit. Dan voel ik dat ik zo van Holland houd. En juist op Koningsdag, als de vlaggen wapperen terwijl ik langs de bloeiende bermen loop, voel ik dat een beetje extra. Deze foto maakte ik in 2019, maar dit is hoe het er ieder jaar rond Koningsdag uitziet in mijn poldertje. Snap je waarom ik dan éxtra van Holland en vooral van de Hollandse polders houd?

Fijne Koningsdag vandaag!

Ja, en nu heb je ook dat liedje in je hoofd hè? Blij dat ik niet meer de enige ben;).

8 gedachten over “Koningsdag 2022

 1. Fijne dag voor jou , heb zelf helemaal niks met koningsdag. Ik ga gewoon zo naar mijn werkadresje. Wel weer door de mooie polder . Echt genieten nu met al het moois en de jonge eendjes enz.

  Like

  1. Ik blijf ook thuis achter de buis hoor. En inderdaad: de polder is prachtig. Ben er al door geweest. Niemand te zien!:)

   Like

 2. Dan wens ik jou een heel fijne dag, lekker genieten.
  Ik houd me gedeisd en blijf thuis, die druktes overal? Brrrr…

  Like

  1. O, maar ik blijf ook thuis hoor. Achter de buis. Ik hoef al die drukte ook niet. Ben net vóór de drukte uit nog snel naar de polder gevlucht. Niemand gezien;).

   Like

 3. Ik ben bij mijn ouders geweest, zij wonen ‘op gepaste afstand’ van de vrijmarkt. Dus gezellig tv gekeken en daarna even over de vrijmarkt. Het aanbod daar was eclectisch. We hebben de luide muziek vermeden 😉

  Like

 4. Rondje gemaakt, niet heel succesvol trouwens, maar wilde na zoveel jaar wel weer eens. Overigens geen nummer in mijn hoofd, geen oranje kleding aan gehad maar kan zeker genieten van die bermen!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.