Boekenpraat: Onderdeel van het proces?

Vorig jaar juli vond ik bij boekbloggers en op Instagram een paar fijne tips voor non-fictieboeken. Het boek ‘De kracht van rust’ sprak me aan, omdat rust was waar ik naar snakte. Een boek om eens wat te lezen over rust en hoe je dat kunt vinden in deze jachtige maatschappij leek me dus wel wat.

En zo kwam het dat ik op 29 juli 2021 dit boek reserveerde.

We zijn nu negen maanden verder. Het boek staat nog altijd in mijn lijst met reserveringen, maar is nog niet onderweg mijn kant op. Ik heb wel vaker lang moeten wachten op een boek, maar dit is geloof ik wel een nieuw record. Ik heb dus maar geconcludeerd dat het onderdeel van het proces is. Een beetje onthaasten, ook als het gaat om de bibliotheek…

Nou, hoe dan ook, ik wacht in alle rust af tot ik een recensie kan schrijven over de kracht van rust. Of tot ik het misschien zelf heb ontdekt, want dat moment zou natuurlijk eerder aan kunnen breken dan het moment dat dit boek mijn huis bereikt.

11 gedachten over “Boekenpraat: Onderdeel van het proces?

    1. Ach, in dat geval vraag ik ’t wel voor mijn verjaardag. En tot die tijd wacht ik nog even af.

      Like

    1. Nee hoor, ze hebben maar een paar exemplaren en als dan veel mensen het boek willen lezen… Ooit belde ik voor een andere reservering, omdat ik ook dacht dat er iets fout was gegaan. Was niet zo. Ik was ‘gewoon’ nummer 200 in de wachtrij.

      Like

Reacties zijn gesloten.