Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 17

Phoephoe, maandag was de herfst even teruggekeerd, leek het wel. Dat gaf niet, want mijn bloembakken buiten konden wel wat hemelwater gebruiken en bovendien had ik therapie, dus ik had geen tijd om veel van een eventueel zonnetje te genieten;). Toch was ik ook wel héél erg blij toen dinsdag de zon weer ging schijnen.

Ik was veel buiten: om te wandelen en te fietsen, maar ook om te lezen, te bloggen en te tuinieren. Ik leerde van de herfstzomer van vorig jaar namelijk weer eens dat ik elke zonnestraal moet proberen te vangen. Dat lukte deze week prima.

Het was natuurlijk ook Koningsdag deze week. Het dorp verzamelde zich massaal op de plek waar alle activiteiten in het dorp waren. Nee, grapje, dat denk ik. Ik weet het namelijk niet. Ik zag in het programma hoe laat de festiviteiten begonnen en ben voor die tijd heel snel langs de plek gelopen waar dat zou zijn. Snel de polder in, weg van de drukte. Het was bijna windstil woensdagmorgen en het was zó heerlijk stil in de polder. Ik heb geen enkele andere wandelaar gezien. Koningsdag was ook ongeveer de enige dag waarop het mogelijk was om wat bloemetjes te fotograferen, want verder was de wind daarin een stoorzender. Maar het geeft niet, want de bermen zijn mooi genoeg om in z’n geheel op de foto te zetten.

Wandel en fiets weer mee door het weekoverzicht van week 17. Voor elke dag een fotootje.
De foto bovenaan de blog is overigens een (extra) foto van donderdag.

5 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 17

  1. Nou vandaag was het óók weer herfst , brrrr, wát was het waterkoud.

    Like

    1. Ja, bibbers. Leverde wél mooie plaatjes op voor de blog van volgende week, maar een paar graadjes warmer was helemaal niet erg geweest.

      Like

Reacties zijn gesloten.