Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 22

Laten we de polderplaatjes van deze week maar beginnen met de allergrootste schoonheid van deze week. Misschien was het zelfs wel de allergrootste schoonheid die ik tot nu toe in mijn leven zag.

Maandagmorgen maakte mijn hoofd me wakker om 4.50 uur. Dat hoofd ging AAN. Ik stuurde het naar buiten. Daar was het stil. Nee, het was niet stil, maar er waren geen geluiden van mensen. Er was slechts de prachtige schepping. De zonsopkomst was zó mooi. Ik heb mijn hoofd direct het vroege tijdstip vergeven en het bedankt dat het me op tijd wakker heeft gemaakt;). Ik maakte heel veel foto’s. Je ziet hier de vier die ik het mooist vond. In het filmpje zie (en hoor!) je alles.

De rest van de week was er één van klussen in huis (ja, echt, ik ben aan het klussen) en van therapie en bezoek aan de bouwmarkt. Maar natuurlijk ook van minstens één keer per dag een rondje buiten. We sluiten dit weekverslagje dus af met een selectie van de andere polderplaatjes die ik maakte.

Fijn Pinksterweekend!

11 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 22

Reacties zijn gesloten.