Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 23

Van de afgelopen week valt niet heel veel moois te delen. Het was gewoon niet echt fotogeniek weer, om het zo maar eens te zeggen. Het regende hier pijpenstelen maandag (maar ik was wel vóór die tijd buiten geweest, waarvoor hoera!) en dat gold ook voor een aantal andere dagen van de week.
Af en toe was de zon er ineens en dan wist ik niet hoe snel ik op m’n fiets moest springen om toch nog wat vitamine D te kunnen vangen.

Ach, dat weer was ook misschien wel goed. Het gaf mij de gelegenheid om lekker aan het klussen te slaan, zonder dat dat bloedheet was. Maar eh, de klus is klaar, dus ik stel voor dat we nu de lente weer terug gaan krijgen.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met het kleine aantal plaatjes van de afgelopen week.

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 23

    1. Dat is waar ja. Viel me op dat de weg zelfs niet zeiknat was toen ik donderdag na alle plensbuien ging wandelen. Zo droog was alles blijkbaar.

      Like

Reacties zijn gesloten.