Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 24

Vorige week schreef ik dat ik zomer wilde en deze week was de zomer daar dan! Oké, niet officieel, dat weet ik ook heus wel, maar officieus vond ik het toch echt zomer. Donderdag was ik vroeg wakker, waardoor ik voor de warmte uit kon wandelen. Vrijdag trad mijn tropenrooster in werking;). Dat betekent dat ik dan op de fiets stap in plaats van mijn wandelschoenen aantrek. Op de fiets was er niets te merken van tropische temperaturen, vond ik. Mooie plaatjes waren er wel.

Laten we beginnen met de ‘overzichtsfoto’s’ van de afgelopen week. De polder in zomerse plaatjes.

Door naar de ‘detailfoto’s’. Hoewel er soms best een verfrissend briesje stond, was het af en toe toch mogelijk om details te fotograferen. Zelfs de klaprozen hadden er woensdagmorgen even zin in, dus ik greep mijn camera (telefoon) en legde ze vast. Ze zijn zó groot en zó mooi! Veel mooier dan ik ze ooit vast zal kunnen leggen.

Het was een weekje waarin ik mijn zomerhart heerlijk op kon halen. Voor volgende week wisselt het weerbericht nog ongeveer per uur, dus dan zal het weer ook wel wisselen. Dat levert vaak mooie plaatjes op, dus ik ben benieuwd.

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 24

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.