Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 25

De afgelopen week was het zomer en dat betekende ook dat er een stevige zomerse stortbui op mijn paraplu viel. Op mijn paraplu ja. Ik heb innerlijk heel hard ‘lekker puh’ geroepen naar alle mensen die net voor de stortbui raar naar mijn paraplu hadden gekeken. Ik geef toe dat die paraplu me maar ongeveer tot mijn knieën droog wist te houden, maar dat is toch beter dan zonder paraplu.

Met dank aan wat sessies met de föhn liep ik de volgende dag weer gewoon met droge schoenen buiten in een zomerzonnetje. Het was de week van heel veel bloemetjes, maar ook net te veel wind om die vast te leggen en tóch is dat gelukt.

Woensdagavond had ik zin om mijn hoofd nog even leeg te fietsen na een therapiesessie. Maar ik had ook zin in foto’s én filmpjes. Ik ging dus met mijn camera op pad en maakte deze keer niet alleen foto’s, maar ook bewegende beelden. Oké, die bewegende beelden maakte ik dan weer met mijn telefoon, want mijn camera bleek niet echt scherp te stellen als ik wilde filmen. Geen probleem. Zo kon het ook.
Tussen de polderplaatjes zitten drie foto’s van de camera, maar in het onderstaande korte filmpje zie je ze allemaal én hoor je (na de irritante herrie van de wind) de vogeltjes heerlijk fluiten. Daarom zit er geen muziekje onder, want wat is er mooier dan het geluid van fluitende vogels? Het formaat was gemaakt voor Instagram en daarom rechtop, maar hier zie je het ook allemaal nog prima.

Fijn weekend!

P.S: Ik weet uiteraard dat je niet mag filmen op de fiets, maar er was hier in de verste verte niemand te zien, dus ik vond dat het wel een keer kon.

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 25

 1. Mooi hè, al die bloemen! en dat filmpje is ook mooi gedaan!
  Korenbloemen zie ik (denk ik) dit jaar voor het eerst weer sinds zo’n pakweg 50 jaar….

  Geliked door 1 persoon

  1. Bij mij krijgen bloemen geen naam (ik noem alles bloem/plant), maar het valt mij ook op dat ik dit jaar al wat dingen heb gezien die ik eerdere jaren niet zag.

   Like

  1. Hm, goed punt, dat het ook natuur is. Toch onthouden als ik er weer eens op mopper. Hoort erbij;).

   Like

Reacties zijn gesloten.