Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 28

De afgelopen week was voor mij zo’n beetje ideaal qua weer. Af en toe wat koeler en dus heerlijk om te wandelen en af toe lekker bloedheet en dus een fietstochtje.

Op één van die ‘fietstochtdagen’ fietste ik naar een plek waar veel bloemen bloeien. Die zijn prachtig en zette ik al eerder op de foto. Tot mijn stomme verbazing was er echter niet één bloempje over. Alles was gemaaid. Ik geloof dat ik nog van geluk mocht spreken dat ze de brug hadden laten liggen. Wát een tegenvaller. Maar…vorig jaar schoot ik daar plaatjes aan het eind van de zomer, dus wie weet komt er nog een soort ‘tweede ronde’ daar. Ik blijf er maar gewoon af en toe even langs fietsen.

Verder ging ik afgelopen zaterdag een rondje lopen op een plek waar ik normaal (deels) nooit kom. Dat was heerlijk en leverde fijne foto’s op. Je kunt in het filmpje (zonder muziek weer, want zo is de natuur het mooist) gezellig een stukje met me mee op pad en daarin zie je ook de foto’s die ik tijdens die wandeling maakte. Een aantal andere foto’s zie je hieronder. Fiets, wandel en geniet mee.

8 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 28

 1. Oh wat jammer van de bloemen, hier is ook veel kritiek op het waterschap omdat ze de bloemendijken maaien
  Ook zonde voor de vlinders bijen enz.
  Maar toch wel mooie foto’s

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie foto’s! Hier is er ook al veel gemaaid, maar ook veel niet… het is precies dat ze enkel de paden toegankelijk gemaakt hebben

  Like

  1. Dat snap ik, dat ze de paden toegankelijk willen maken/houden. Maar om dan alles weg te halen, vind ik overdreven;).

   Like

Reacties zijn gesloten.