Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 29

Zo, allemaal weer bijgekomen van en klaar met klagen over de hitte? Mij heb je deze week niet horen klagen. Hoewel ik het dinsdag uiteraard ook wel warm vond, houd ik zó van het licht op warme dagen en houd ik van het (s)lome dat deze dagen over zich hebben. Nee, mij hoorde je niet klagen. Dat doe ik in de herfst en in de winter wel weer.

Deze week neem ik je mee de paden op. Bij polderplaatjes houd ik het asfalt altijd angstvallig buiten beeld, want ja, echt mooi is het niet. Deze week besloot ik het anders te doen: juist wél het asfalt in beeld en zo mee tijdens mijn rondjes op de fiets en op de wandelschoenen. Nog even terug de warmte in en dan langzaam via de regen naar de verkoeling.

Voor de oplettende kijker: er ontbreekt inderdaad één dag. Dat komt omdat ik die dag hetzelfde rondje fietste als de dag ervoor en ik maakte toen wel polderplaatjes, maar niet van de paden;).

8 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 29

 1. Leuk idee, die paden. Fijn dat je de hitte goed verdraagt. Bij mij is 30° wel de grens. En zeker als je ook nog moet werken.

  Like

  1. Snap ik hoor. Ik had er als ik moest werken ook weinig last van, maar heb nu natuurlijk het ‘voordeel’ dat ik niets hoef, hoewel ik dinsdag, toen het op z’n warmst was, wel van alles te doen had en dat ging ook eigenlijk prima gelukkig.

   Like

 2. Ondertussen is de regen alweer verdwenen en is het alweer lekker zomerweer, je wordt verwend dit jaar. Maar het is je gegund, temeer omdat ik er zelf ook van geniet. 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. LOL. Ik heb nog aan je gedacht toen ik in mijn donkere huis met alle luiken dicht zat vanwege de bijna 40 graden : ) ‘
  ‘Dit weer vindt Naomi dus fijn?’ dacht ik.

  Like

Reacties zijn gesloten.