Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 32

Oeh, wat een weekje was dit zeg. Warm weer, dus vroeg naar buiten voor een polderronde en verder vooral lekker lezen en kleuren en diamond painten. Zondagochtend zette ik een wekker. Bij warmte vind ik het namelijk niet lekker om te wandelen, maar ik had echt geen zin om weer te gaan fietsen. Ik wilde zelfs zo graag wandelen dat ik er dus een wekker voor zette. Toen ik om kwart over zeven (ja, dat valt best mee, zo vroeg is dat niet) naar buiten liep, werd dat gelukkig beloond.

De zomer hield aan en dat laten de overige polderplaatjes prima zien. Het is zelfs zo dat ik deze blog op vrijdagochtend om negen uur heerlijk buiten kan maken. Oké, vrij snel daarna komt de zon en wordt het te warm in mijn tuintje, maar buiten bloggen is toch wel ultiem genot. Voor wie er niet van houdt: sterkte met de warmte, maar kijk dan digitaal even mee naar de plaatjes. Daar krijg je het vast niet warm van.

En tot slot: nog een samenvatting van mijn zondagse wandeling, inclusief bewegende beelden. (Filmpje is verticaal, omdat ik het eigenlijk maakte voor Instagram en alles daar verticaal is.) Fijn weekend!

11 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 32

 1. Mooi! En invedteren in een vast zonnenscherm, of hoe heet dat, luivel?, doet wonderen. Wij hebben het ook pas in dit huis, maar ik zou niet meer zonder kunnen. Er is altijd wel ergens nog schaduw. Ok midden overdag is het te heet, maar ’s ochtends zit ik heerlijk in de schaduw tussen mijn planten.

  Like

  1. Zat er van de week nog aan te denken ja, aan zo’n zonnescherm. Het zou gelijk de warmte een beetje uit de slaapkamer houden, dus twee voordelen heb je dan. Zou bij mij wel met toestemming van de Vereniging van Eigenaren moeten, maar dat lijkt me niet zo’n probleem. Wel prijzig, dus ik had bedacht dat ik er nog maar eens goed over na moet denken.

   Like

   1. Het loont zich extreem. En misschien kan je het van de belasting aftrekken, als investering in de woning. En je huis is bij verkoop ook meer waard.

    Geliked door 1 persoon

 2. Inderdaad, wandelen is alleen vroeg een optie, dan is het echt héérlijk buiten. Laat in de avond kán ook natuurlijk maar ik ga ook liever vroeg.

  Like

Reacties zijn gesloten.