Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 33

Het was deze week voor mij een week van weinig plaatjes. Het enige nadeel van stralend zomerweer: alles is steeds hetzelfde;). Oké, én ik zit dan meer op de fiets en fietsend maak ik nu eenmaal minder foto’s dan wandelend. Eind van de week was het dan weer wél wandelweer en ik vond het heerlijk om na een heleboel fietsdagen de wandelschoenen weer aan te trekken.

Laten we het qua blog maar eens houden bij weinig plaatjes en weinig praatjes. Dus hier zijn ze: de foto’s van de afgelopen week. Voor elke dag een plaatje en het plaatje van vrijdag zie je bovenaan deze blog.

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 33

  1. De plaatjes hoeven natuurlijk niet hetzelfde te zijn. Als je wisselt met composities kun je op 1 en dezelfde plek veel verschillende foto’s maken. En buiten dat vind ik het altijd heerlijke plaatjes om te zien.

    Like

    1. Klopt hoor, van dat meerdere plaatjes op één plek. Dat doe ik ook vaak, maar op de fiets neem ik daar veel minder de tijd voor op de één of andere manier.

      Like

Reacties zijn gesloten.