Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 34

Weer een week zomer ligt achter ons. Zou het dan nu herfst worden of krijgen we nog een keer zo’n heerlijke zomerweek cadeau? Ik ben heel benieuwd.

Toen ik deze week een keer een vroege afspraak had, ging ik om zes uur naar buiten. Waar ik in juni dan al te laat was voor een zonsopkomst, was ik nu te vroeg. Zondag had ik wél de juiste timing en liep ik vroeg buiten. Vroeg genoeg om de zon nog een stukje op te zien komen. Ik houd het qua foto’s deze week bij die heerlijke zondagochtendwandeling.

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 34

  1. Wat een mooie zonsopkomst! Je begint nu al een beetje te merken dat de dagen wat korter worden he? Maar als je dan zulke foto’s kunt maken, is dat niet zo erg.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.