Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 35

Ai, ai, ai, de (polderplaatjes)week begon met een tegenvaller. Ik maakte zaterdag een heleboel bloemenfoto’s en eenmaal thuis bleek dat ik zo ongeveer alles weg kon gooien. Wat was het geval? Mijn telefoon, die jaren geen updates kon uitvoeren, had in de afgelopen weken ineens tig updates gehad. En je raadt het al: ook de camera was daar dus van ‘opgeknapt’. Inmiddels heb ik ontdekt wat ik moet doen om toch mooie plaatjes te schieten, maar qua bloemen was dat helaas te laat. Hier zijn ze dan: de bloemen die overbleven na selectie.

Door naar de maandag. Na een beroerde nacht werd ik vroeg wakker. Te vroeg om al gelijk mijn onrust uit te laten in de polder, maar gelukkig duurde het niet heel lang meer tot het licht werd en kon ik de zon op gaan lopen. Ik had heel erg dikke mazzel, want de zon kwam prachtig op. Daarna verdween hij voor een groot deel van de dag achter de wolken. Maar mij kon het niet schelen, want kijk, ik schoot één van mijn allerfavorietste foto’s aller tijden (de laatste in de serie) én nog meer mooie plaatjes.

Tot slot nog drie foto’s van andere rondjes deze week. Zomer, zomerder, zomerst. O, wat ben ik blij met deze zomer met al zijn zonneschijn!

4 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 35

  1. Ik kan er ook zo van genieten.
    Mijn voeten zijn behalve wandelsokken geen sokken meer gewend de afgelopen maanden 🙂
    Heerlijk.

    Like

Reacties zijn gesloten.