Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 37

Oef, ik tik deze polderplaatjesblog met spierpijn ongeveer overal in mijn lijf. Mijn vingers doen daar niet aan mee, dus typen gaat prima;). Het was een week van klussen in huis, dus vandaar die spierpijn overal. Maar ik was óók elke dag gewoon (minstens) een keer buiten. De week begon met heerlijk zomers weer en ik wilde iedere zonnestraal graag opvangen, vóór de herfst zou losbarsten. Die herfst kwam en hoe. Hij bracht vooral veel water en dat geeft zo’n ander uitzicht in de polder bij tegenwind. Je ziet het vanzelf wel, hieronder.

Terwijl ik even ga bijkomen van mijn klusweekje, geniet ik ook gelijk zelf even na van de polderplaatjes van deze week. Fijn weekend!

3 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 37

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.