Dag zomer van 2022

O, de zomer van 2022. Wat vond ik hem fijn! Voor mijn hoofd én voor de polderplaatjes. Mijn hoofd gaat goed op al dat licht en al die warmte, dus het was voor mij de perfecte zomer. Ik houd ‘m graag nog even vast, dus vandaag zwaai ik de zomer uit door nog één keer alle polderplaatjes op een rij te zetten.

Dag zomer van 2022! Tot snel, hoop ik.

7 gedachten over “Dag zomer van 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.