Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 38

Deze week is de herfst niet meer te ontkennen. Qua temperaturen vind ik het nu heerlijk om te wandelen. Qua foto’s levert het ook leuke dingen op. En oké, om eerlijk te zijn vind ik de herfst zoals die zich de afgelopen week heeft laten zien ook prima. Lekker veel blauw en de wolken zorgen alleen maar voor mooiere plaatjes.

Volgende week komt er geloof ik regen, maar dit eerste stukje herfst is alvast meegevallen. En ja, ik kreeg de vraag al: op de dag van verschijning van deze blog is het nog 178 dagen tot de lente;). Geintje, ik tel nog niet af, maar ik heb de teller voor alle zekerheid vast geïnstalleerd.

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 38

 1. Mooie plaatjes weer! Heerlijk hè dat er nog zo veel bloemen in bloei staan, ik geniet er ook zo van als ik er langs wandel of fiets. En nog maar 178 dagen tot de lente? Dat is het zo! 😀

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja rustig aan hoor, ik zou wel graag eerst eens een stevige winter willen zien, ook leuk om foto’s te maken als we eindelijk eens sneeuw en ijs krijgen.

  Like

  1. Nou, ik heb de foto’s van 2021 nog toen er een pak sneeuw lag. Kan ik jaren op teren. Hoeft van mij niet;).

   Like

 3. Het zijn inderdaad zalige temperaturen om te gaan wandelen. Als het nu wat droog blijft, dan kunnen we ook ten volle genieten van de herfst 😉

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.