Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 38

Deze week is de herfst niet meer te ontkennen. Qua temperaturen vind ik het nu heerlijk om te wandelen. Qua foto’s levert het ook leuke dingen op. En oké, om eerlijk te zijn vind ik de herfst zoals die zich de afgelopen week heeft laten zien ook prima. Lekker veel blauw en de wolken zorgen alleen maar voor mooiere plaatjes.

Volgende week komt er geloof ik regen, maar dit eerste stukje herfst is alvast meegevallen. En ja, ik kreeg de vraag al: op de dag van verschijning van deze blog is het nog 178 dagen tot de lente;). Geintje, ik tel nog niet af, maar ik heb de teller voor alle zekerheid vast geïnstalleerd.

5 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 38

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.