Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 42

Het was de afgelopen week overwegend grijs. Dinsdag en woensdag was het ineens licht, maar woensdag had ik de enorme pech dat ik niet bij mijn fiets kon (want schilders hadden de boel daar geblokkeerd) en dus niet het rondje kon maken waar ik altijd zo fijn foto’s kan schieten. Het werd een wandelingetje door de bebouwde kom. De foto’s hier zijn dus overwegend grijs, maar ja, het hoort bij de herfst, moet je maar denken. Ik was wél blij dat ik deze week eindelijk paddenstoelen vond. Ik zag ze al weken op foto’s bij anderen, maar hier stonden ze nog niet. En je raadt het al: ze zijn nu ineens als paddenstoelen uit de grond geschoten;).

Goed, veel poldergenot gewenst en een heerlijk weekend!

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 42

  1. Dat grijze hoort er ook gewoon bij. Wel balen van je fiets ik heb een hele tijd echt niet zonder fiets gekund en regelmatig een auto voor mijn hok getroffen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.