Bosplaatjes ~ 2022 ~ week 43

Wacht, bosplaatjes? Ja, bosplaatjes vandaag. Ik was namelijk donderdag een halve dag op de Veluwe en wandelde een uurtje door het bos. Nou ja, wandelen? Ik lag ongeveer om de honderd meter op mijn knieën omdat ik zeer dringend paddenstoelen moest fotograferen. Ik ging naar de Veluwe met een duidelijke missie: ik moest en zou een paddenstoel met rood met witte stippen vinden. Die hebben ze hier in de polder namelijk niet. Het leek er even op dat de missie niet zou slagen, maar uiteindelijk vond ik er toch drie, hoewel één daarvan niet fotogeniek genoeg was. Sorry paddenstoel.

Natuurlijk waren er ook polderplaatjes deze week, maar ach, die waren veel van hetzelfde, dus ik dacht: we doen het eens anders. Geniet vandaag dus even mee van mijn boswandeling.

11 gedachten over “Bosplaatjes ~ 2022 ~ week 43

 1. Prachtig, ik zag van de week óók eindelijk een prachtige rood/witte jongen( of meisje) hier in de omgeving, maar daar lag al iemand op de knieën bij dus ik liet een foto maken aan me voorbij gaan.

  Like

   1. Ik niet hoor, er zijn al genoeg foto’s voorbij gekomen van veel betere fotografen dan ik ben. Het moet wel héél iets anders zijn wil ik daar nog iets aan toe kunnen voegen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig! Ik stap van mijn fiets als ik een mooie paddenstoel zie in het voorbijgaan…kan het niet laten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtige foto’s en een mooie aanvulling op je polderplaatjes. 🙂
  Ik moest gniffelen om je zin ‘Nou ja, wandelen? Ik lag ongeveer om de honderd meter op mijn knieën omdat ik zeer dringend paddenstoelen moest fotograferen.’ want zooo herkenbaar!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.