Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 44

Toen ik maandagochtend -lekker vroeg- de gordijnen opende, zag ik dat het buiten mistig was. Eigenlijk was ik vroeg uit bed om mijn weekboodschappen te gaan doen, maar toen ik de mist zag, besloot ik dat de volgorde even anders moest. Ik moest eerst naar buiten, voor de mist verdwenen zou zijn. Een uurtje later kwam ik met een zeiknat kapsel thuis (en was ik blij dat ik een regenjas aan had!), maar had ik wél moois gezien en gefotografeerd.

De rest van de week stond er vooral een stevig windje. Dat vond de blogger in mij een beetje jammer, want ik ‘moest’ nog plaatjes schieten voor bovenaan blogs, maar ach, die komen volgende week dan wel weer.

Geniet mee van de plaatjes van afgelopen week en fijn weekend!

7 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 44

  1. Mooi, die mistfoto’s, maar die natte paard- en boterbloem schitterend!.

    Like

Reacties zijn gesloten.