Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 45

Polderplaatjes met hindernissen deze week. Allereerst zou de windmachine buiten een paar tandjes minder mogen om bloemen mooi te kunnen fotograferen. Dat was hindernis één.
Hindernis twee was mijn computer. Die liet me ineens een beetje in de steek toen ik de plaatjes vanuit Google Foto’s naar mijn computer wilde downloaden. Mijn computer weigerde nog dingen te downloaden. Via een omweg, ouderwets met snoertjes, kwamen de foto’s er toch en zie hier: de plaatjes van week 45.

Fijn weekend!

4 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 45

  1. Ik wens jou ook een fijn weekend en de foto’s zijn ALLE moeite waard!
    Regenboog en schapen, prachtig.

    Geliked door 1 persoon

    1. Sssst, die van mij is een schatje, want vandaag deed alles het spontaan weer, dus nu durf ik niks onaardigs te zeggen. Bang dat ik morgen gestraft word.

      Like

Reacties zijn gesloten.