Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 46

Afgelopen donderdag ging ineens buiten het licht niet aan en ik kwam er weer achter dat ik gewoon echt niet gemaakt ben voor dat soort dagen. Ik vind het dan zo donker in huis. En hoewel mijn rondje buiten, een uur onder een enorme paraplu, best lekker was, maakte ik toen geen foto’s. Ik maakte wél foto’s toen het blauw (en koud) was. Kijk, dan lijkt het net of het een prachtige, blauwe week was, met heerlijk weer.

Fijn weekend!

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 46

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.