Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 47

Nou, dat was me het weekje wel. Ik speelde oud-Hollandsch wachtkamerkwartet, want ik had het één en ander aan afspraken. Nu moet je weten dat ik op dagen dat ik een afspraak heb met hulpverleners mezelf een beetje ‘luxe’ gun qua buiten zijn. Dan stap ik op mijn elektrische fiets en fiets ik drie kwartier. Op andere dagen ga ik een uur wandelen.

Deze week stapte ik dinsdag vol goede moed op de fiets, maar toen leek het warempel of er een pepernootje in mijn voorband zat. Ik hoefde niet naar de smid, maar pompte er zelf wat lucht in en tada, de volgende dag kon er gewoon weer gefietst worden. Dat viel weer mee. De band was gewoon zacht geworden door de kou, denk ik. En hoop ik.

De polderplaatjes van deze week houd ik beperkt tot de plaatjes van afgelopen zondag. Toen was het koud, kouder, koudst, zelfs voor mij. En dat wil wat zeggen, want ik heb het buiten nooit koud en liep gisteren weer gewoon zonder jas een uur door de polder. Maar goed, zondag was het wel koud en vóór de buien kwamen, was ik buiten. Het leverde misschien wat eentonige, maar wel mooie plaatjes op.

Fijn weekend!

5 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 47

   1. Ik heb het even voor je opgezocht want natuurlijk hebben ze ook een Latijnse naam (Typhaceae )
    Maar behalve dat is het dus een item uit de lisdodde familie, maar ze zijn .verder inderdaad bekend onder de naam sigaar

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.