Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 49

Wat was het koud de afgelopen week en wat was het grijs. In eerste instantie maakte ik vooral veel grijze foto’s, maar die vond ik helemaal niet mooi. En toen ineens ging af en toe, tussen de buien door, de zon schijnen. De immer fotogenieke plek was dat ook nu en leverde mooie foto’s op.
Vrijdag deed de kou er nog een schepje bovenop en zie hier, toch nog vier plaatjes die zeker het delen waard zijn. Want eh, al dat grijs vergeet ik gewoon snel weer. Overigens had ik vrijdag ook de enorme mazzel dat ik zelfs met zonnebril op moest wandelen. Pas aan het eind van mijn wandeling werd het hier weer grijs.

Fijn weekend!

8 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 49

 1. De grijze plaatjes van de grijze wereld geven ook de waarheid weer. Ik vind dat mooi. Je kunt er juist heel mooi mee spelen fotografiegewijs. Het leven bestaat niet alleen uit kleur en stralend blauwe luchten.

  Like

 2. Prachtige foto’s… Toch ben ik ook wel een liefhebber van grijs weer. Ik heb geen verstand van foto’s maken, maar ik geniet wel van om me heen kijken met grijs weer. Mits niet te nat. Kale bomen vind ik prachtig. En soms zie ik heel veel waterdruppels aan de takjes hangen die schitteren als parels. En dan kom je langs een huis met een verlicht raam bijv. Of je ziet gekleurde besjes mooi afsteken tegen dat grijs. Of een vogeltje…
  Groetjes, Alice K.

  Like

  1. Het fijne van grijs is dat je de wereld helemaal voor jezelf lijkt te hebben, maar ik word er zo somber van. Vandaar dat ik er uiteindelijk toch echt niet van houd. Ik ga overigens wél altijd op zoek naar kleur, op grijze dagen;).

   Like

Reacties zijn gesloten.